Presentatie

Jacqueline is een enthousiast, energiek en bevlogen spreker. Jaarlijks verzorgt zij ca. 75 lezingen, workshops en gastcolleges voor bedrijven, instellingen, overheidsorganisaties, brancheverenigingen en business clubs. Haar presentaties worden zeer gewaardeerd. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!), financiële educatie voor kinderen en de combi ondernemerschap en gezin. Vanuit haar ondernemerservaring belicht zij op een inspirerende eigen wijze diverse thema’s zoals:

Maatwerk

Geen enkele presentatie is gelijk en wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd op haar toehoorders. Jacqueline gebruikt Powerpoint nagenoeg niet, op eventueel een paar sheets met kernwoorden na. Uitdagende stellingen gebruikt ze des te meer. Ook duo-presentaties behoren tot de mogelijkheden (o.a. met Josette Dijkhuizen co-auteurschap), evenals presentaties in het Engels en Duits.

Liever een indruk van haar kunnen, bekijk dan onderstaande compilatie van (tv-)optredens.

Contact

Neemt u voor vragen over de mogelijkheden voor het verzorgen van een presentatie, workshop of gastcollege, danwel een vrijblijvende offerte eenvoudig contact op via dit contactformulier >

Evelyne te Kloese
U kunt ook direct contact opnemen met Evelyne te Kloese
(Personal Assistant), via telefoonnummer (06) 27 881 876 /
(035) 538 53 56 of mail.