Over het Boek

Met het boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’ breken Jacqueline Zuidweg en Josette Dijkhuizen een lans voor ondernemers die het zwaar hebben in deze tijden van crisis. Hun boodschap: een bedrijfsfaillissement is geen schande. Integendeel: het kan de opmaat zijn naar een succesvolle nieuwe onderneming. Tien bruikbare tips om faillissement te voorkomen vormen de hoofdmoot van dit boek. De auteurs baseren zich op recent wetenschappelijk onderzoek en interviewden speciaal een achttal ondernemers. Een inspirerend en hoopgevend boek over ondernemen in zware tijden.

Download hier de persinformatie. Een hoge resolutie cover is via deze link te verkrijgen. Promotiemateriaal download u hier.

Cover_VallenOpstaanDoorgaanBestelgegevens

Vallen, opstaan en weer doorgaan
Over ondernemers in uitdagende tijden
Jacqueline Zuidweg & Josette Dijkhuizen

Uitgeverij Ten Have, Paperback, ca. 128 pagina’s
ISBN 978 90 259 0275 9 ● € 14,95

Om het boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’ in te kijken, kunt u enkele pagina’s downloaden door op de cover te klikken.
Of plaats uw bestelling direct via Bol.com >
Voor 10 of meer exemplaren kunt u het boek hier bestellen >

 

 

Recensie exemplaar aanvragen

Bent u journalist of recensent en heeft u interesse om het boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’ te bespreken in uw uitgave? Vult u dan onderstaande formulier in. Het boek wordt u na beoordeling van uw aanvraag dan kosteloos toegestuurd. Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar van uw bespreking.

Graag vraag ik een recensie-exemplaar aan van het boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’ van Jacqueline Zuidweg en Josette Dijkhuizen.

* verplicht