Over Jacqueline

Jacqueline Zuidweg (1965) is oprichter/directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Zij is een veelgevraagd spreker, presentator, schrijver en gastdocent. Haar enthousiasme over het ondernemerschap (ook met tegenwind!), de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk. In 2013 verscheen haar boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, vol met tips en adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden. Daarnaast stond zij begin 2014 als mede-initiatiefnemer aan de basis van MKB Doorstart.nl, de portal voor mkb-bedrijven en zzp’ers die te maken hebben met dreigende (financiële) problemen.

Voor uw gemak hebben we de volledige achtergrondinformatie over Jacqueline Zuidweg – voor uw uitnodiging, publicatie of research – in deze pdf verzameld. Download u deze informatie over Jacqueline gerust.

 

Neemt u voor vragen over de mogelijkheden voor het verzorgen van een presentatie, workshop of gastcollege, danwel een vrijblijvende offerte of interview-aanvraag eenvoudig contact op via dit contactformulier >

Evelyne te Kloese
U kunt ook direct contact opnemen met Evelyne te Kloese
(Personal Assistant), via telefoonnummer (06) 27 881 876 /
(035) 538 53 56 of mail.