Goede doelen

Jacqueline Zuidweg sponsort met Zuidweg & Partners diverse iniatieven. In haar functie als spreker kan ze daarbij deuren openen en donaties genereren die onder andere ten goede komen aan:

Sinterklaasbank

De Sinterklaasbank is een non-profit stichting die zorgt dat kinderen, uit gezinnen waar echt geen geld is voor Sinterklaascadeau’s, toch Sinterklaas kunnen vieren. De Sinterklaasbank onderscheidt zich van andere initiatieven en organisaties doordat kinderen zelf hun cadeau mogen kiezen uit een zorgvuldig samengesteld verlanglijstje. Geen tweedehands speelgoed, maar een keer per jaar een spiksplinternieuw cadeautje dat hij of zij echt heel graag wil hebben en in een folder van de speelgoedwinkel heeft kunnen aankruisen… Die voorpret is voor deze kinderen heel belangrijk!

Doordat Zuidweg & Partners op de hoogte is van de financiële problemen van ondernemers en ex-ondernemers kunnen wij onze klanten met jonge gezinnen in contact brengen met dit initiatief. Zo kunnen we zoveel mogelijk kinderen verrassen.

Rabbitschool – Cambodja

De Rabbitschool is een school in Phnom Penh. Deze school in Cambodja is speciaal voor 88 kinderen met ernstige verstandelijk en lichamelijke beperkingen. Meer informatie vindt u op www.rabbitschool.org

WereldOuders

WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. Ze worden opgenomen in familiehuizen waar ze liefde, aandacht, verzorging, scholing en een vakopleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken. Jacqueline is zelf een WereldOuder en op die manier betrokken bij de goede daden van dit doel.