Winnaars Jong Ondernemen gaan voor Europese titel

Maandag 2 juni vond de Nationale Finale van Jong Ondernemen plaats in het Beatrixtheater in Utrecht. Het enthousiasme en de professionaliteit van de finalisten was wederom groot! Als MBO winnaar kwam Knifecleaner uit de bus. Voor de HBO teams behaalden SaleME en EasyBLOC de overwinning! Maar hun succesverhaal houdt nog niet op… Deze ondernemers vertegenwoordigen Nederland tijdens de Europese finale in Tallinn (MBO) en Amsterdam (HBO).

Nieuw Nederlands succes?

Precies vier jaar geleden won studentenbedrijf Greeny Games, een team van de Hogeschool Utrecht, de European Enterprise Challenge in Sofia. Dit jaar vindt de Europese finale voor de Nederlandse HBO teams plaats in eigen land. Een mooie gelegenheid om de beste Europese studentenbedrijven aan het werk te zien. 

Op donderdag 3 juli wordt het evenement officieel geopend om 10.00 uur. De 21 finalisten presenteren zich vervolgens bij hun bedrijfsstand en met een korte pitch in de zaal. Onder andere Jacqueline Zuidweg, Zakenvrouw van het Jaar 2012, is deze dag als jurylid aanwezig. U bent van harte welkom om (een deel van) deze finaledag bij te wonen, in het Mövenpick Hotel in Amsterdam.

Overige finalisten en meer informatie

21 Teams uit 14 landen strijden begin juli om het Europees kampioenschap. Binnenkort zijn alle finalisten zichtbaar op de website van de European Enterprise Challenge.

Terug naar archief